Новости

Низ активности Центра поводом промоције јединствене улоге -УЛОГЕ ХРАНИТЕЉА

Хранитељство је посебна, јединствена и изазовна улога, која људе који се определе за бригу о деци коју нису родили, води путем посебног животног искуства – давања другоме најбољег дела себе, при чему и сами, чинећи добро за друге, много доброг изграђују и добијају.

Центар за социјални рад у Зајечару у оквиру Националне кампање реализује низ активности како би се  унапредио положај хранитељства на територији града, а циљ је и да се шира друштвена заједница упозна о значају хранитељства.

-Захваљујући хуманости власника билборда у ул. Трг ослобођења у Зајечару, у оквиру Националне кампање промоције хранитељства Министарство за бригу о породици и демографију, Центар за социјални рад  је у сарадњи са локалном самоуправом окачио флајер о промоцији хранитељства. Овом приликом још једном позивамо све људе добре воље који желе да се баве хранитељством да сваког радног дана у времену од 8,00-15,30 часова дођу у просторије Центра у ул. Генерала Гамбете 88 у Зајечару, или се јаве на тел 019/420-280 и поднесу захтев. Електронска адреса Центра је zajecar.csr@minrzs.gov.rs, рекао је директор Центра за социјални рад у Зајечару Ненад Динуловић и позвао све људе добре воље да се прикључе.

Укључивање шире друштвене заједнице један је од начина проширивања и квалитетнијег пружања услуга социјалне заштите.

 

Повезане објаве

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button