Новости

Одржана радионица за обуку сертификованих тренера за младе у ризику

У организацији Фондације СОС Дечија села Србије одржана је петодневна радионица за обуку сертификованих тренера за младе у ризику -Животне вештине, запошљавање и коучинг.

Захваљујући недавно потписаном протоколу о сарадњи Центра за социјални рад „Зајечар“ и Тимочко омладинског центра, а у циљу спровођења пројекта „Јаки млади-нове перспективе YEEP 2“,  обуци су присуствовали и директор и водитељ случаја ЦСР Зајечар, Ненад Динуловић и Снежана Јовановић, који су постали сертификовани тренери за младе у ризику.

-Надамо се да ћемо у сарадњи са ТОЦ-ом успети да адолесценте и младе у ризику обучимо вештинама самосталности након изласка из система социјалне заштите и њиховом активном укључивању у све токове друштвеног живота. Такође, значајни контакти остварени су са руководиоцем Центра за социјални рад Крушевац, Невеном Мијајловић и Санелом Ћатовићем, запосленим у Заводу за васпитање деце и омладине у Београду, и надамо се нашој што бољој сарадњи у будућности на размени идеја и пројеката из ове области, истакао је директор зајечарског Центра за социјални рад Ненад Динуловић.

Повезане објаве

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button