Новости

За осмех на лицу малишана: Ротари клуб поклонио пакетиће деци без родитељског старања

Ротари клуб Зајечар је и ове године пред најрадоснији хришћански празник Божић, слатким пакетићима обрадовао децу без родитељског старатељства.

Данас је у просторијама Центра за социјални рад у Зајечару организована подела пакетића за децу без родитељског старања, а која су смештена у хранитељским породицама.

Традиционално Ротари клуб Зајечар дарује новчаним честикама студенте из Зајечара који се налазе на хранитељству, а децу до 7 година старости која се налазе у хранитељским породицама пригодним  пакетићима.

-Даривање пакетића за малишане је посебан доживљај и тренутак, рекао је директор Центра за социјални рад у Зајечару Ненад Динуловић и овом приликом се захвалио Ротари клубу.

-Хвала им јер су препознали значај и потребу да и ове године деци која су без родитељског старања донирају пакетиће. Ми имамо дугогодишњу сарадњу и јако сам срећан због тога. Позвао бих све људе добре воље да следе пример Ротари клуба и да се прикључе овој акцији, која је постала традиционална, истакао је Динуловић.

-Хранитељство је најхуманији вид помоћи младим људима, и хвала вам што то радите, поручују зајечарски Ротаријанци.

Подсетимо, старијим штићеницима Центра за социјални рад у Зајечару, студентима, Ротари клуб је непосредно пре новогодишњих празника доделио новчану помоћ.

Повезане објаве

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button